Bereikbaarheid

Deze hoofdrubriek bevat 0 rubrieken:

Het Vergadercentrum DJI is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, onze pendelbus en de auto. De OV-bus stopt voor de ingang van het vergadercentrum. Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren op ons riante parkeerterrein. U kunt ook gebruikmaken van onze pendelbus. Dan spaart u het milieu en u draagt bovendien bij aan de resocialisatie van de dames die de pendeldienst uitvoeren.

Openbaar vervoer

Reis met de trein naar station Breukelen. Neem vervolgens de bus van Connexxion, lijn 120 richting Amsterdam. Deze busrit duurt ongeveer 15 minuten.
Stap uit bij Nieuwersluis Dorp. Vervolgens steekt u de Vecht over. U staat dan bij de ingang van Vergadercentrum DJI.

OV-fiets
De NS biedt u de mogelijkheid een OV-fiets te huren op station Breukelen. Vanaf daar is het 5 km fietsen langs de Vecht. Meer informatie op www.ns.nl

Pendelbus
Op aanvraag kunt u gebruikmaken van een pendelbus die rijdt tussen station Breukelen en het Vergadercentrum DJI. U kunt dit kenbaar maken via het reserveringsformulier. Informeert u ons minimaal twee dagen tevoren per e-mail wat uw aankomsttijd op station Breukelen is, dan zorgen wij ervoor dat de pendelbus op die tijd voor u klaar staat.

Auto


  • neem op de A2 (Utrecht-Amsterdam) afrit 5 Breukelen;
  • rijd richting Breukelen;
  • over de brug over het Amsterdam Rijnkanaal, op de rotonde linksaf, de N402 richting Loenen;
  • na 3,5 km rijdt u Nieuwersluis binnen;
  • direct na de brug rechts, gaat u de Vecht over.

Voor u ziet u Vergadercentrum DJI, in de voormalige Willem III Kazerne. U kunt gratis parkeren op ons terrein.

Adres Vergadercentrum DJI

Zandpad 3
3631 NK Nieuwersluis