Functie Complexbeveiliger

"Het mooie van dit werk is dat je met verschillende mensen en doelgroepen te maken hebt. Samen met mijn collega's een veilige en leuke werkdag afronden, daar doe ik het voor, want van die flexibiliteit en saamhorigheid krijg ik positieve energie! Geen dag is hetzelfde. Ik vertel mensen graag over mijn ervaringen als complexbeveiliger, want er bestaat nog vaak een verkeerd beeld over het werken in een inrichting."

Wat doet een complexbeveiliger?

Bennie is complexbeveiliger bij DJI. De diversiteit van zijn functie is waar hij heel enthousiast over vertelt in dit filmpje; hij werkt op de security desk, houdt toezicht bij het bezoekuur, controleert de invoer van goederen. Ook legt hij uit aan welke eisen je moet voldoen om te kunnen werken als complexbeveiliger.

DJI is onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Dat doen we op verschillende locaties in heel Nederland. Veiligheid is een erg belangrijk thema bij DJI. Daarin speel jij als complexbeveiliger een belangrijke rol.

Wil jij werken als complexbeveiliger in een gevangenis in de regio Rotterdam? Solliciteer dan hier.

Interesse in een andere regio dan Rotterdam? Klik dan hier.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem voor meer informatie contact op met het Shared Service Center DJI, Loket Werving & Selectie

  • 088 07 54321