Ben jij bij het online wervingsevent van PI Krimpen aan den IJssel?

Op 25 en 26 november 2020 ben je van harte welkom op het online wervingsevent van de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel.

Ben jij benieuwd hoe het is om in een gevangenis te werken? Je bezig te houden met de dagelijkse zorg, beveiliging en bewaring van gedetineerden? Meld je aan en ontdek of de functie van penitentiair inrichtingswerker (PIW’er), ook wel gevangenisbewaarder genoemd, iets voor jou is!

In verband met uitbreiding van de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel zoeken we een groot aantal nieuwe collega’s. Ook als je nog geen ervaring hebt in een Penitentiaire Inrichting kan dit je volgende stap zijn!

Waar en Hoe?

Je kunt dit event bijwonen vanuit huis (of de plek waar je op dat moment bent); achter een computer, je laptop of via je mobiele telefoon.

Dit wervingsevent biedt volop mogelijkheden om kennis te maken met de functie van penitentiair inrichtingswerker. Er wordt meer verteld over wat deze functie zo leuk maakt, hoe je dag eruit ziet, wanneer je ervoor in aanmerking komt en er is voldoende ruimte voor al je vragen!

Beschikbare vacatures

De vacature vind je hier:

Wil je weten hoe het is om te werken als penitentiair inrichtingswerker? Lees hier het verhaal van Ruud. Wil je meer weten over de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel, neem een kijkje op de locatiepagina.

Praktische informatie

Wanneer: je kunt kiezen uit

  • woensdag 25 november van 19.30-20.30 uur of
  • donderdag 26 november van 12.00-13.00 uur

Locatie: online, vanuit huis

Heb je nog vragen?

Voor vragen over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Jeroen Ekkelboom | j.ekkelboom@dji.minjus.nl | T 088 07 17600

Voor vragen over het wervingsevent of de procedure kun je contact opnemen met Monique ten Buur | m.t.buur@dji.minjus.nl | T 06 81959934

Aanmelden

Vul dit formulier in en geef aan voor welk tijdstip je je wilt aanmelden:
  • Vul hieronder je gegevens in
  • 2
Vul hieronder je gegevens inSamenvatting
captcha code