Online wervingsevent PI Krimpen aan den IJssel voor Penitentiair Inrichtingswerker

Op donderdag 29 oktober 2020 vindt er voor Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel een online wervingsevent plaats speciaal voor de functie van Penitentiair Inrichtingswerker (PIW'er).

Altijd al willen werken in een gevangenis? Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel zoekt in verband met uitbreiding een groot aantal nieuwe Penitentiair Inrichtingswerkers (PIW'ers). In deze functie vervul jij een cruciale rol in de dagelijkse zorg, beveiliging en bewaring van gedetineerden. Ook als je nog geen ervaring hebt in een gevangenis kan dit je volgende stap zijn!

Waar en Hoe?

Het online wervingsevent wordt speciaal georganiseerd voor de functie van Penitentiair Inrichtingswerker, voor de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel. Je kunt dit event gewoon bijwonen vanuit huis (of de plek waar je op dat moment bent); achter een computer, je laptop of via je mobiele telefoon.

Dit wervingsevent biedt volop mogelijkheden om kennis te maken met de functie van Penitentiair Inrichtingswerker. Er wordt meer vertelt over wat deze functie zo leuk maakt, hoe je dag eruit ziet, wanneer je ervoor in aanmerking komt en er is ruimte om met medewerkers in gesprek te gaan. Ook is er gelegenheid om je vragen te stellen.

Vacature

De vacature vind je hier:

Als penitentiair inrichtingswerker heb je nauw contact met een deel van de gedetineerden die in de Penitentiaire Inrichting in Krimpen aan den IJssel verblijven. Je begeleidt hen bij hun dagprogramma, maar biedt ook de helpende hand bij eventuele problemen of vragen. Hiermee help je ze bij het opbouwen van een toekomst buiten de muren van de inrichting. Een baan met impact? Reken maar!
Naast deze vacature heeft Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel ook voor andere functies vacatures openstaan. Een actueel overzicht van de vacatures vind je op Werken voor Nederland.


Wil je meer weten over de Penitentiaire Inrichting Krimpen aan den IJssel neem een kijkje op de locatiepagina.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 29 oktober
Tijd: van 12.00 tot 13.00 uur of van 19.30 tot 20.30 uur
Locatie: online

Heb je nog vragen?

Voor vragen over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Jeroen Ekkelboom | j.ekkelboom@dji.minjus.nl | T 088 07 17600

Voor vragen over het wervingsevent of de procedure kun je contact opnemen met Monique ten Buur | m.t.buur@dji.minjus.nl | T 06 81959934

Aanmelden

Vul dit formulier in en geef aan voor welk tijdstip je je wilt aanmelden:
  • Vul hieronder je gegevens in
  • 2
Vul hieronder je gegevens inSamenvatting
captcha code