Is werken in een gevangenis iets voor jou?

Wil jij werken met een bijzondere doelgroep? En tegelijkertijd bijdragen aan een veilige samenleving? Misschien is een baan in de gevangenis dan iets voor jou. De penitentiaire inrichting (PI) Ter Apel zoekt nieuwe collega’s. Ontdek tijdens ons online kennismakingsevent of dit werk iets voor jou is. Zorg dat je erbij bent op 7 maart 2022 van 19.00 tot 20.00 uur.

Werving PI Ter Apel
Beeld: ©DJI / DJI

Jouw volgende stap
Goed nieuws: ook als je nog geen ervaring hebt met werken in een PI, kan dit jouw volgende stap zijn. Want je start altijd met onze Basis Beroepsopleiding. Tegelijkertijd werk je op een van de leefafdelingen. Jouw rol? Structuur bieden, begeleiden bij de dagactiviteiten en de veiligheid bewaken. Lees bijvoorbeeld wat Nicole zo mooi vindt aan haar baan als forensisch therapeutisch medewerker. En check meteen de vacature.

Online kennismakingsevent
Wil je meer weten over werken in een gevangenis? Over wanneer je hiervoor in aanmerking komt? En wat PI Ter Apel je te bieden heeft? Meld je dan aan voor het event! Via een film leer je de PI kennen. Medewerkers vertellen over hun werk. En je kunt vragen stellen aan misschien wel jouw toekomstige leidinggevende. Een recruiter praat je bij over de sollicitatieprocedure, het inwerktraject en de opleiding.

Wanneer en waar?

  • 7 maart 2022, van 19.00 tot 20.00 uur.
  • Locatie: online. Je woont het event bij via je computer, laptop of mobiele telefoon.

Meld je aan!
Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar  via werkenbijpiterapel@dji.minjus.nl.

Vermeld in de e-mail

Je naam :

Telefoonnummer:

PI en over welke vacature je informatie wilt ontvangen:

En wil je nu al meer weten over de functie van penitentiair inrichtingswerker (PIW), complexbeveiliger of arbeidsbegeleider? Of heb je vragen over het event en de procedure kun je contact opnemen met Marloes Tuk, via werkenbijpiterapel@dji.minjus.nl.